A célszemély / Person of Interest (ajánló)
amerikai akciófilm-sorozat, 43 perc, 2011

 A célszemély /Person of Interest

amerikai akciófilm-sorozat, 43 perc, 2011

 

A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.

 

 A célszemély

A cél személy 1. évad

p8680539_b_v8_au.jpg

A célszemély 

online

Kritika:

Egy évvel ezelőtt nem hittük volna, hogy így lesz, de A célszemély döbbenetesen magabiztosan, az utolsó pillanatban hatalmas észt és szívet növesztve egy fantasztikus, remekül átgondolt, minden szempontból szinte hibátlan, meglepő, és felejthetetlen évaddal a 24-féle akciógőzhengerek sorából a legendás sci-fi szériák közé, így a Lost és a Battlestar Galactica panteonjába írta magát.

forrás: IGN

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3817977902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása