Ilyenek voltunk / The Way We Were
amerikai zenés dráma, 118 perc, 1973

Ilyenek voltunk / The Way We Were

amerikai zenés dráma, 118 perc, 1973

 

Katie (Barbra Streisand) és Hubbell (Robert Redford) tökéletes ellentétei egymásnak, de egy dolog közös bennük. Mindketten a végletekig őszinték. Szinte lehetetlen, mégis egymásba szeretnek. Sőt, nyilvánvaló különbözőségük és a szülői tiltás ellenére összeházasodnak. Házasságuk szenvedélyes és bensőséges egészen addig, amíg a történelem közbe nem szól. Politikai és erkölcsi nézeteltéréseiket még a szerelem sem képes legyőzni.

--

Katie és Hubbell útjai 1937-ben keresztezik először egymást. Nem is különbözhetne jobban az írónak készülő, jó házból való egyetemista és a társadalmi igazságtalanságok ellen lázadó lány. Nyolc évvel később újra találkoznak New Yorkban. Még mindig vonzódnak egymáshoz, sőt, az ideológiai különbözőségük és a szülői tiltás ellenére összeházasodnak. Amikor azonban Hubbell az irodalmi karriert feladva Hollywoodba szerződik forgatókönyvírónak, felszínre jönnek az ellentétek. A McCarthy-bizottság boszorkányüldözése csak olaj a tűzre. 

film főszereplői: Barbra Streisand, Robert Redford, Bradford Dillman

Rendező: Sydney Pollack

 

Ilyenek voltunk, a film dala

 Ilyenek voltunk online teljes film

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4918066140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása