A nevem Farah / Adim Farah
dráma bűnügyi thriller török sorozat 2023

 A nevem Farah / Adim Farah

dráma bűnügyi thriller török sorozat

Farah, akinek Isztambulban kellett maradnia, miután megszökött Iránból, és megtudta, hogy terhes; Fő szakmája, sebész helyett takarítóként kezd dolgozni. Farah, akinek sikerült egyszerre édesanyja és orvosa lenni fiának, Kerimşahnak, aki egy veleszületett immunbetegségben szenved, PIY néven ismert; Semmit nem tehet a fiáért és a kezeléséért. Egy este szembekerül Tahir Lekesizzel annak a tragikus eseménynek az alkalmából, amelynek akaratlanul is tanúja volt egy takarítóhelyen. Tahir; Egy illegális üzlettel foglalkozó családi vállalkozás egyik vezető tagja, és hűséges főnökéhez, aki megmentette az életét és felnevelte fiatalon. Ám aznap este először kerül váratlan helyzetbe. Miközben Farah ingadozott aközött, hogy csendben marad, vagy az igazságért beszél, Tahirnek viszont életében először kell döntést hoznia egy ártatlan nő és gyermek sorsáról.
Farah (Demet Özdemir) 28 éves iráni nő. Amikor 6 évvel ezelőtt Iránból Franciaországba menekült, meg kellett állnia Isztambulban, mert megtudta, hogy terhes. Szökevényként kezd itt élni. Ráadásul fia, Kerimşah' (Rastin Pakhanad) ritka betegségben szenved. Mivel az immunrendszer születésétől fogva nagyon gyenge, Kerimşah nyitott a betegségekre. Ezért steril környezetben kell élnie. Farah orvosi végzettsége ellenére illegálisan takarítóként dolgozik Isztambulban. Farah életcélja, hogy fia, Kerimşah egészséges legyen, és olyan életet éljen, mint a normál gyerekek. A lehető leghamarabb pénzt takarít meg, és befejezi fia kezelését, és ismét Franciaországba megy. De Farah világa egyik napról a másikra fenekestül felfordul. Tanúja a maffia által elkövetett gyilkosságnak egy helyen, ahol takarítani megy, és találkozik Tahir Lekesizzel (Engin Akyürek). Farah az élete árán megtisztítja a helyszínt anélkül, hogy nyomokat hagyna. Mivel azonban szemtanúja a gyilkosságnak, a maffia meg akarja ölni, és ezt a feladatot Tahir kapja. Tahir egy magányos férfi, aki a maffiavezérrel nőtt fel. Farah dolga még nehezebbé válik, amikor kiderül, hogy az elhunyt zsaru volt. Másrészt Mehmet (Fırat Tanış) nyomást gyakorol a rendőrségre. Tahir és Farah is próbára teszik azokat az érzelmeket, amelyeket nem tudnak elkerülni ebben az élet-halál dilemmában.
.
.
Szereplők: Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar

 

 

Adim Farah | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2518107638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása