A szerelem hálójában / You've Got Mail
amerikai romantikus film, 114 perc, 1998

A szerelem hálójában / You've Got Mail

amerikai romantikus film, 114 perc, 1998

  •  Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik és hamarosan egymásra is találnak a hálón. Álnéven egymásnak tanácsokat adnak és még egymásba is szeretnek. De eljön a nap, amikor fény derül kilétükre.

 

 

 Amazon.com: You've Got Mail : Tom Hanks, Meg Ryan, Katie Sagona, Greg  Kinnear, Parker Posey, Jean Stapleton, Steve Zahn, Heather Burns, Dave  Chappelle, Dabney Coleman, John Randolph, Hallee Hirsh, Nora Ephron, Delia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr818109940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása