Ha eljön Joe Black / Meet Joe Black
 amerikai romantikus dráma, 173 perc, 1998

Ha eljön Joe Black / Meet Joe Black

 amerikai romantikus dráma, 173 perc, 1998
A dúsgazdag üzletember William Parrish ( Anthony Hopkins), aki semmitől sem fél és kockáztat, amíg csak lehet most úgy érzi itt a rettegés órája. Mind az üzleti, mind pedig a magánéletben nyereséges, ám egy nap érte is eljön Joe Black, és ekkor vívódása a halállal felemészti őt, és egyre mélyebbre süllyed a letargiában. Két szépséges lányával, New York-ban él, csilli-villi házában, ám a lekerülhetetlent ő sem küzdeti le, sem pénzzel, sem pedig mással.

Amikor hatvanötödik születésnapját szervezik a gyermekei, megérinti a halál szele, és innentől William egészen másképpen kezd el viselkedni. A parti főszervezője a nagyobbik lánya, de a kisebbik is kiveszi belőle a részét. Ezt megelőzően Parrish rosszul lesz, és érzi, hogy közel a vég, ám a történet csak innentől veszi kezdetét, és lesz igazán mozgalmas. Hamarosan egy sármos, megnyerő modorú fiatalember érkezik az úri házba, ő azonban nem más, mint Joe Black, azaz maga a halál emberi testben.

Szereplők

Brad Pitt - Joe Black
Claire Forlani - Susan Parrish

 

Ha eljön Joe Black - Várszegi Eszter pszichológus

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4818154212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása