Évek alatt /Years And Years/
angol dráma minisorozat, 6 rész, 2019
Évek alatt /Years And Years/
angol dráma minisorozat, 6 rész, 2019
Rendező: Simon Cellan Jones, Lisa Mulcahy
Forgatókönyv: Russell T. Davies
Szereplők: Jade Alleyne (Ruby Bisme-Lyons), Maxim Baldry (Viktor Goraya), Sharon Duncan-Brewster (Fran Baxter), Jessica Hynes (Edith Lyons), Rory Kinnear (Stephen Lyons), Ruth Madeley (Rosie Lyons), T'Nia Miller (Celeste Bisme-Lyons), Anne Reid (Muriel Deacon), Emma Thompson (Vivienne Rook)
Leírás: A sorozat a Manchesterben élő Lyons család életét követi nyomon. Életük 2019-ben, egy kulcsfontosságú éjszakán megváltozik, a történet felgyorsul, és megmutatja, mi történik velük a jövőben, az elkövetkezendő 15 évben. Minden bekövetkezett, amitől féltünk és reméltük: a társadalom melegebbé és gyorsabbá, őrültebbé és technokratábbá válik, a politika és a távoli háborúk zűrzavarával, melyek kihatással vannak mindennapi életünkre. Vajon egy hétköznapi család meg tudja változtatni a világot?
Link:
Az összes reakció:
35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmeknekunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4318450373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Facebook oldaldoboz

Creative Commons liszensz

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása